Гала Трейд - кои сме ние?

Гала Трейд е основана през 2003 г. с цел да улесни достъпа на българския пазар до висококачествени първични опаковки за фармацевтичната и парафармацевтичната индустрия. Усилията на компанията да разшири бизнеса си доведоха до добавяне към портфолиото ни на някои активни и ексципиенти за фармацевтичната индустрия, както и хормони, антибиотици и хранителни добавки в течна форма – готови формули или по предписание на клиента.

Гала Трейд е официален представител и дистрибутор за България на редица световно признати компании в тази област.

Гала Трейд има 12-годишен опит в представителството и дистрибуцията на продуктите, които предлага.

Гала Трейд разполага със собствени дистрибуторски складове в София.

Гала Трейд разполага с високо опитен и специализиран персонал.

Гала Трейд се стреми да поддържа и развива качеството на услугите, които предлага.

Гала Трейд се грижи добре за своите клиенти. Нашето отношение към персонала, богат опит и точни насоки са ключът към вашия успех.

ИСТОРИЯ

2003

Гала Трейд е създадена с основната цел да предлага на българския пазар пълна гама първични опаковки за фармацевтичната и парафармацевтичната индустрия, както и активни и помощни вещества.

2008

Гала Трейд включва в своя предмет на дейност дистрибуция на желатинови и растителни капсули, произведени от CAPSUGEL (САЩ) – световен лидер в тази област.

2013

Гала Трейд разширява дейността си чрез дистрибуция на стъклени флакони на SGD Pharma (Франция), алуминиеви капачки на EMA PHARMACEUTICALS (Франция), както и широка гама пластмасови капачки, дозиращи лъжички, чаши и др.